Alcaldes sota pressió i guàrdies d’importació

“… ara mateix no te cap importància si estic a favor o en contra de votar ni el què votaré si voto. De moment importa que ens hem convertit en una societat de segona des de fa una setmana i poc més. Els dos bàndols van al xoc sense manies de cap classe, usant cada part les desequilibrades eines que té a l’abast i sense cap retenció moral o legal a l’hora d’aplicar-les. Veiem fiscals fent de jutges, policial local fent de policia judicial i declaracions de polítics conformant dos fronts clarament enfrontats com mai havíem vist abans en aquesta època. Uns intenten construir un relat amb els elements en contra…”

Article publicat a la secció “Pedra seca” del diari Regió-7.

Clica per llegir l’article sencer:  “Alcaldes sota pressió i guàrdies d’importació”

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *