A “L’Entrevista” de la Xarxa TV amb Montserrat Venturós

“L’Entrevista” és el programa d’actualitat política de la Xarxa TV. En unes hores grans esdeveniments a Catalunya vaig tenir l’oportunitat de ser-hi per aportar preguntes i reflexions. És un espai presentat per Mònica Hernández i la convidada va ser Montse Venturós, l’alcaldessa de Berga. Durant 60′ vàrem parlar de l’actualitat nacional a fons, sense deixar d’encarar temes locals com la seva intenció de tornar-se a presentar. Com a icona de la CUP que és, també ens va explicar com es viuen els fets d’aquests dies des de dins de la seva organització política.

Per veure el programa sencer:

“L’Entrevista” 1a part

“L’Entrevista” 2a part

Per veure la notícia-resum a TVB sobre el programa: “L’Entrevista” a La Xarxa TV amb Montse Venturós

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *