“L’Estació” – Grans empreses

Hem començat la 4a. temporada del programa de conversa i debat “L’Estació” a TVB. I ho hem fet amb moltes novetats, nova imatge, estrenem plató i moltes altres que anirem proposant als televidents en els pròxims programes. A risc de convertir-nos en un clàssic, mirarem de continuar oferint temes d’interès, propostes diferents i espais per la parla i la reflexió.

En el primer programa hem comptat amb els representants de tres grans empreses. Amb Thomas Sitefvater, Joan Ramon Perdigó i Josep Peralba. Amb ells hem parlat dels seus reptes empresarials, de la terra i de com els reptes polítics actuals poden afectar les seves tasques.

Per veure el programa:

L’Estació” amb Grans empreses – 1a. part

L’Estació amb Grans empreses –  2a. part

 

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *