Una dubtosa detecció precoç

“… què va primer, la llibertat o la seguretat? N’escollirem una o una altre de forma automàtica segons les conviccions de cadascú però si hi reflexionem, els matisos i sobretot els dubtes començaran a aparèixer. Si aquesta qüestió es posa a la taula l’endemà d’un atemptat amb víctimes, l’opció majoritària serà posar per davant la seguretat acompanyada d’un repunt dels que voldrien recuperar la pena de mort. Però cal pensar-hi tranquil i amb temps durant un avorrit diumenge a la tarda. Amb un estat d’ànim temperat i introspectiu, jo sempre posaré la llibertat per davant de qualsevol altre concepte…”

“… tinc grans reserves respecte de d’usar a treballadors socials o personal escolar per fer de comissaris. D’entrada, es deixa implícit una ombra de control (o de sospita) sobre persones de recursos limitats i vingudes d’uns llocs concrets del món. Penso que activar aquests protocols als llocs a on van les persones més desfavorides és una forma de discriminar-los…”

Article publicat a la secció “Pedra seca” del diari Regió-7

Clica per llegir l’article sencer: “Una dubtosa detecció precoç”

(foto: El Gerió digital)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *