L’escletxa es fa gran

“… entre digestió i digestió dels habituals àpats familiars, en aquesta setmana vall entre els de Nadal i els de Cap d’any, tampoc hi haurà treva perquè cal anar fent baixar el tiberi electoral de la setmana passada. Per una vegada hem de plànyer als polítics perquè igual que durant les vacances de l’agost, aquests dies tampoc podran fer festa. Al menys mentalment. Els resultats de la setmana passada han deixat deures per tots. Els uns per veure com lliguen l’acord de govern que ha d’estar a punt per abans del 23 de gener, els altres per acceptar que guanyar no vol dir menar el país i els residuals per veure a on s’amaguen si no es decideixen a dimitir fulminantment…”

Article publicat a la secció “Pedra seca” del diari Regió-7

Clica per llegir l’article sencer: “L’escletxa  es fa gran”

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *