A “L’Entrevista” de la Xarxa TV amb Francina Alsina

El Tercer Sector és aquell que s’ocupa de les persones amb necessitats, mancances i que no poden seguir el ritme competitiu de la societat actual d’aquí. Gestionen 3.000 M d’Euro i ocupen 85.000 persones. Són 3.000 entitats socials que s’impliquen per ajudar als desfavorits. Depenen en un 60% de les ajudes públiques en un moment en que el 155 controla tota l’economia colectiva de Catalunya,

La Presidenta de la Taula del Tercer Sector i màxima responsable de totes aquestes entitats va ser a “L’Entrevista” de la Xarxa TV. Amb la Mònica Hernández i l’Elena Freixa vàrem intentar saber-ne més de tots aquests grups de professionals i voluntaris que es dediquen a ajudar als altres.

Emissió al canal 159 de Movistar i a les televisions i ràdios locals de Catalunya.

Per veure el programa:

“L’Entrevista” amb Francina Alsina – 1a. part 

“L’Entrevista” amb Francina Alsina – 2a. part

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *