“L’estació” amb polítics-empresaris

A “L’estació” de TVB vàrem tenir com a “passatgers” a Dionís Guiteras de Moià, Rosalia Monroy d’Avià i Sergi Roca de Bagà. El fil conductor van ser les carpetes polítiques d’actualitat amb professionals del món de l’empresa que són o han estat en política activa. Uns “rara avis”. El Moianès, el Lluçanès, el Berguedà i la resta de comarques de l’interior van ser els temes de conversa i debat. I la utilitat de la Diputació de Barcelona, de la que en Dionís és el primer vice-president. La “revisora” va ser l’Anna Costa de Ràdio Berga.

Clica a sota per  veure el programa:

“L’estació” – polítics empresaris (1a. part)

“L’estació” – polítics empresaris (2a. part)

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *