Subvencions d’anada i tornada

“… la viciada cultura de la subvenció està inserida en força àmbits de la societat pública i privada. Però poc a poc van sorgint iniciatives culturals, populars i socials que en reneguen com a concepte. Un subsidi, des del punt de vista que el vull analitzar, és la transferència de diners des d’un organisme públic cap a un altre o bé a una empresa, una entitat o un particular. Són imports que arriben a mans d’algú que no ha hagut de fer massa res més per obtenir-la que omplir uns documents, potser fer pressió (de la que sigui) sobre qui la de concedir, tenir contactes amb les persones adequades i poc més…”

Article a la secció “Pedra seca” del diari Regió-7

Clica per llegir l’article sencer: “Subvencions d’anada i tornada”

(foto: Oscar Camps a El Periódico)

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *