Convivència difícil o impossible

“… el cas de la vaca sacrificada perquè envestia als boletaires és un símptoma clar i greu de que hem assolit uns nivells de conflicte sobre els que cal actuar. Més que un incident puntual i lamentable, és la constatació de que hi ha dos mons contraposats que topen i es fan nosa entre ells. Una vaca estorada i nerviosa que es torna agressiva contra uns homes que accedeixen al seu habitat (amb conseqüències molt greus per un d’ells), és un cas el suficientment terrible com per fer-nos obrir els ulls del que està passant a les muntanyes…”

Article de la secció “Pedra seca” del diari Regió-7

Clica per llegir l’article sencer: “Convivència difícil o impossible”

(foto: Xavier Gual)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *