Les orles de la infàmia

“… des del respecte a les decisions de cadascú, aquí hi conviuen dues maneres d’entendre la vida i practicar-les. Una, la més adequada per la sanitat de la societat, la que quadra amb la veritat donant la cara sempre, siguis víctima o botxí. Uns per intentar trobar guariment psicològic i els altres per assumir les conseqüències penals de les seves accions. L’altra, la que en podríem dir el silenci de les sagristies, és la que fa tot el possible per callar i encobrir, per no dir res, per mirar cap a una altra banda, per traslladar l’abusador d’escola o de parròquia enlloc de portar-lo al jutjat. Sobretot que no es sàpiga…”

Article publicat a la secció “Pedra seca” del diari Regió-7.

Clica per llegir l’article: “Les orles de la infàmia”

(foto: El Món)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *