I ara, el Montserratí

“… després de la constitució del Moianès i amb el Lluçanès a punt, arriba una proposta més. Per ubicar-nos, cal dir que set municipis del nord del Baix Llobregat més el Bruc (de l’Anoia), s’han conjugat per crear una altra comarca catalana. Tot això en uns temps en els que per  fer una tasca diària com anar a treballar, molts han de travessar-ne completament una, dues o més a diari. Aquestes demarcacions actuals s’han convertit en unes entitats massa minúscules per les magnituds modernes actuals, començant pels sistemes de transport i tota la resta de serveis comuns que s’han d’organitzar segons aquestes divisions…”

Article publicat a la secció “Pedra seca” del diari Regió-7

Clica aquí per llegir l’article sencer: I ara, el Montserratí

(foto: vilapress.cat)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *