La mordassa i els professors

“…  la justícia és un mecanisme oficial que té uns tentacles a vegades monstruosos. És l’eina per la qual es purguen als que cometen delictes. Mal usada i polititzada es pot convertir en element condicionador de les llibertats bàsiques dels ciutadans. Els processos, les imputacions i les sentències que produeixen serveixen per sancionar i a alguns els hi cau tot el seu pes al cap. Simplificant molt, la funció d’un jutge és la d’interpretar les lleis davant d’un cas i com és obvi, fer-ho segons les seves idees i creences morals. Un detall determinant…”

Article publicat a la secció “Pedra seca” del diari Regió-7

Clica per llegir l’article: “La mordassa i el professors”

(foto: El Periódico)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *