DO Pla de Bages i el picapoll

Article a la secció “pedra seca” del Regió 7 sobre la denominació d’orígen (DO) Bages per vins i caves. Llarga i històrica tradició que cal combinar amb els temps moderns per difondre i sortir fora amb els vins de la Catalunya Central. Hi ha el producte: el Picapoll del Bages que és únic i disponible per oferir-lo al món.

[cc_blockquote_left] Qualsevol director de màrqueting de qualsevol indústria vendria la seva ànima per tenir una eina que no té la competència i de qualitat excelsa com aquesta. Fins i tot sona bé: el picapoll del Bages [/cc_blockquote_left]

Cliqueu per llegir l’article sencer: “DO Pla de Bages i el picapoll”

“DO Pla de Bages…” en versió PDF

 

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *