Qui sóc?

Sóc un empresari que escriu (o a l’inrevés). Viatger per tots els llocs del món a on hi ha gent per conèixer i temps per anar-hi. He publicat el llibre “El món (no) és un lloc perillós” (2.014). És un llibre ple de refelexions, anècdotes i vivències reals com a resultat de voltar pel món per feina. Hi ha moltes “claus” per pensar. Fixeu-vos en la primera: el (no) entre parèntesi del títol. I així una rere l’altre. Estic treballant en les versions en castellà i en anglès. Tinc molts altres llibres pendents d’escriure: mig pensats, mig començats o mig acabats.

Vaig passar per mitjans de comunicació escrits i radiofònics, a on hagués volgut trobar el meu lloc de manera permanent. Una mica per Regio-7, per l’Avui i Ràdio Catalunya i la Cadena-13. Abans vaig ser a Ona-7 i a Ràdio Artés, a on vaig veure un micròfon per primera vegada als 14 anys. Encara el guardo. Ocupat ara en un programa de TV: “L’estació”. Un programa d’autor amb convidats que parlen i contrasten opinions. La primera televisió que faig des de sempre. Mai és tard per res.

Em fa vergonya dir que parlo sis idiomes. Però no en tinc per dir que no vaig anar a la universitat. Membre de la junta de l’Aceb i de la Cambra de Comerç a Berga. Modero el Fòrum Econòmic. Participo en el projecte Pirineu Global per fomentar que les empreses sortin a fora. Amb el programa de Femcat, faig xerrades a les escoles de secundària.

Actualment escric articles d’opinió al Regió-7, a Nació Digital i Nació Berguedà, a l’Aquí i al Ling de Vueling entre altres tribunes de paper i digitals. Poso quasi tot  el que faig en aquest blog.

 

 

 

 

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *