City of Berga, NJ State

New Jersey és l’estat que dona nom al sistema alternatiu per regular el trànsit als llocs a on no hi ha espai o diners per fer una autovia. És una solució provisional per resoldre uns problemes puntuals d’alta densitat de circulació. Al tram Berga – Bagà, a la C-16 s’optarà per aquesta alternativa. Quatre anys d’obres i 100 milions d’euro després serviran per escurçar la distància temporal entre Barcelona i les pistes d’esquí. Tot és aquí.

Article de la secció “Pedra Seca” de Regió-7.

[cc_blockquote_left]Pel preu de 136 milions de dòlars, amb unes obres previstes per fer tres carrils en tot el trajecte amb una mitjana reversible moguda alternativament per una màquina que alternarà els carrils de circulació segons la demanda de trànsit. Divendres a la tarda dos cap a munt i diumenge a la tarda dos cap avall. [/cc_blockquote_left]

“Cliqueu per veure l’article: “City of Berga, NJ”

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *