A més de quaranta

 

El rerepaís és un lloc de contrastos. Fa calor, molta calor. I fa fred, molt fred. Entre un pic i un altre, més de cinquanta graus de diferència. Artés, poble dur i mesell, (el meu) té el record d’aquestes terres vermelles i seques (o mullades de cop). Perquè a més de les temperatures, aquesta part de Catalunya és com la cançó d’en Raimon: “o plou poc o plou massa”. I pedrega. Massa calor, pelats de fred, amb pluges torrenteres i calamarsades èpiques. I tots eixonats pel temps mentre veiem el raïm com creix esperant la verema. Res de nou però.

Article publicat a la secció “Pedra Seca” del diari Regió-7

(Clica a sota per llegir l’alrticle)

A més de quaranta

(foto: Regió-7)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *