L’hora i poc més

“… els perjudicats són normalment estudiants. Són gent d’avui, coneixedora dels seus drets, habituats a reclamar-los, per descomptat amb correcció i arguments, però pateixen la manca de sensibilitat de qui li correspon donar solucions o al menys, excuses. I cotxes que no passen a l’hora. Conductors malcarats per raons que es desconeixen o es poden intuir, mai justificar. Amb honroses excepcions. Un mal sou o unes condicions professionals deplorables (si és el cas, que molt em temo que ho són) no justifiquen mai una mala actitud o un mal to als usuaris de qualsevol servei públic. Qui ho fa, no acredita un mínim nivell humà davant de qui paga per obtenir el que se li ha ofert o venut…”

Article d’opinió al Nació B.

Clica aquí per llegir-lo: “L’hora i poc més”

(foto: Regió-7)

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *