Manifestacions manresanes

“… des d’abans de l’inici de la concentració es va veure que el responsable policial havia decidit fer un desplegament d’agents i vehicles mai vist en un dia com aquest. Només ell sap els motius pels quals ho va decidir, però es pot fer una hipòtesi: prevenir uns previsibles aldarulls que acabarien amb aparadors i vidrieres trinxats entre altres elements habitualment amenaçats com el mobiliari urbà que paguem entre tots. És del tot indiscutible que sense la presència dels Mossos, aquesta setmana els vidriers haguessin tingut feina extra a la zona comercial…”

Clica per llegir “Vidres salvades a cops de porra”

“… la segona, convocada el divendres passat, va ser tot el contrari. Cap policia va treure el cap, més enllà d’alguna parella de la Local, i va permetre que alguns dels manifestants, amb caputxes, llencessin pintura a tres aparadors sense (matís important) trencar-ne cap. Tot sembla més propi d’un pacte de no agressió entre uns i altres. Com si alguns dels líders dels manifestants haguessin acordat amb algun polític o autoritat policial que els deixessin esbravar amb el compromís que la sang (figuradament) no arribaria al riu. No es pot entendre de cap altre forma…”

Clica per llegir: “El valor de fer un Lluch”

Articles publicats a la secció “Pedra seca” del diari Regió-7

Fotos: Nació Digital i Regió-7

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *