Retornar de l’abandó

 

“… hi ha una tela d’aranya imaginaria que s’escampa pel territori. És la que figuradament uneix desenes, centenars d’edificacions industrials que el temps ha anat deixant fora de joc, han entrat en desús i la ruïna se’n ha apoderat. Moltes d’aquestes construccions són sòlides, úniques, construïdes en moltes ocasions amb pedra noble, ben concebudes, amb un estil arquitectònic definit, fins i tot algunes són obres d’art o peces mestres d’algun arquitecte. Van declinant de forma constant, al igual que moltes masies de bosc després de ser desemparades pels últims membres d’una família que hi van néixer i morir durant generacions…”

Article publicat a la secció “Pedra seca” del diari Regió-7

Clica per llegir l’article: “Retornar de l’abandó”

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *