“L’estació” – Cinquè programa

En una nova edició del programa de TVB, “L’estació” vàrem comptar amb els passatgers David Cols Vázquez, Sergi Serra Uró, Marcel Tuyet Planas i Joan Antoni López Noguera. Dani Perona, de Regió-7, va fer de revisor.

Segurament un dels programes més intensos dels que hem fet fins ara. Eleccions, llistes “fantasma”, l’agressió al regidor del PP i que està sota procés judicial i sobretot… a la part final, la Patum i els vicis endogàmics que la limiten. De tot això vàrem parlar-ne de manera àmplia i distesa.

Per veure el programa al canal de Youtube de TVB:

“L’estació” – Eleccions, llistes i Patum (1a. part)

“L’estació” – Eleccions, llistes i Patum (2a. part)

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *